Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds populairder in Nederland. Steeds vaker wordt er voor vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen omdat het huis dan gelijkmatig wordt verwarmd. Met vloerverwarming kom je bij de meest ideale temperatuurverdeling in een woon- en werkomgeving. Vloerverwarming is hygiënischer en zelfs gezonder.

Meer comfort en lagere stookkosten
Uit onderzoek is gebleken dat de ideale ruimtetemperatuur bij vloerverwarming één tot twee graden Celsius lager ligt dan bij andere verwarmingssystemen. Eén graad lager vermindert het energieverbruik al met vijf tot zes procent! Bovendien is vloerverwarming een zogenaamde Laag Temperatuur Verwarmingssysteem (LTV). Dit betekent dat het toegepast kan worden bij installaties die uitgaan van een aanvoer temperatuur die lager is dan 55 graden Celsius. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vloerverwarming in combinatie met een nieuwe tegelvloer?  Wij geven je graag en persoonlijk advies. Zelf een afspraak plannen op een tijd die jou het beste uitkomt? Dat kan. Ga naar direct een afspraak plannen.