Online een afspraak plannen

Om er zeker van te zijn dat Pieter Meijer de tijd voor je heeft, kun je zelf een afspraak inplannen. Dan hoef je niet te wachten en wij zorgen dat de koffie klaar staat. In de mooiste tegelshowroom van Overijssel vind je tientallen opstellingen, ideeën om inspiratie op te doen en een indruk te krijgen van gecombineerde stijlen en materialen. Wat zijn de voordelen van keramisch parket? Wat kost vloerverwarming? Welke tegels zijn geschikt voor intensief gebruik? enzovoort. Wij beantwoorden al je vragen. Natuurlijk gratis! Plan direct een afspraak.

Wij komen ook thuis voor een advies

Maken die tegels de badkamer niet te donker? Past die kleur wel bij de rest van de keuken? Hoe staat zo’n grote tegel in de woonkamer? Het is niet altijd makkelijk om in de showroom een keuze te maken. De lichtinval bij je thuis, de kleuren van je meubels, een keuken en andere interieurelementen spelen allemaal mee. Wij komen daarom graag naar je toe om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. We luisteren naar je wensen en geven direct een deskundig advies.

Wij nodigen je graag eerst uit in onze showroom. Maak direct een afspraak met behulp van de afspraakplanner of stuur ons een mail met je vragen.

’s Avonds een afspraak inplannen is ook mogelijk, echter dan vragen we u om van tevoren eerst graag telefonisch contact op te nemen : 0523 685 044